Wie zijn wij

De vormgever van uw inhoud

CreaBosch is…
Een flexibele ontwerper die uw ideale partner is voor het ontwerp van uw logo, huisstijl en website. Of voor de creatieve aankleding van uw nieuwsbrieven, advertenties, flyers en boeken.

De aanpak van CreaBosch is persoonlijk, snel en open. Het begint met goed luisteren. Eerst de klant beter leren kennen. Dan volgt kijken. Om daarna samen de juiste keuzes te maken in kleur, vorm en typografie. Goed samenspel met de klant levert het optimale resultaat. Pakkende, heldere logo’s en sprekende ontwerpen. Huisstijlen waarin klanten zich herkennen en die goed communiceren met de doelgroep. Vormgeving die meteen doet wat ze moet doen: opvallen, iets vertellen, verleiden.

De creatieve spil van CreaBosch is Arjanne Bosch. Na haar opleiding tot grafisch vormgever werkte Arjanne jarenlang bij diverse reclamebureaus als ontwerper en vormgever. Sinds 2008 staat zij klaar voor haar eigen klanten.

Bekijk artikel uit Weekblad Wijdemeren >>


Samenwerking

Samenwerken Een project waar meerdere creatieve disciplines nodig zijn? CreaBosch is als vormgever de spin in het web en regelt waar nodig andere specialisten. >>